+382 32 302 752 / +382 32 302 755
federation@wpolo.me
U15 reprezentacija

Marić svečano otvorio Evropsko prvenstvo u Podgorici

by: grtuis

0

Predsjednik Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore dr Đuro Marić svečano je otvorio Evropsko prvenstvo za U15 selekcije, koje će se od 8. do 16. jula održati u Podgorici.

Naš glavni grad biće narednih dana evropska vaterpolo prijestonica, mjesto koje će okupiti mladiće, dječake, koji su budućnost našeg sporta, buduće asove i šampione.

djuro-maric-otvaranje-evropskog-prvenstva-u15-podgoricaDobro došli na Evropsko prvenstvo za igrače do 15 godina!

Dobro došli na najmasovnije vaterpolo takmičenje u mlađim selekcijama svih vremena. Čast nam je što smo u mogućnosti da ugostimo članove čak 25 nacionalnih timova, i što ćemo baš u Crnoj Gori pokazati koliko je, zapravo, velika naša vaterpolo porodica.

Želim da se zahvalim LEN, koji je prepoznao Vaterpolo i plivački savez Crne Gore kao dobrog i pouzdanog partnera, i što nam je ukazao priliku da organizujemo ovako veliki događaj.

Za nas je to veliki organizacioni izazov, ali iznad svega – za nas je neopisivo zadovoljstvo što možemo da ugostimo toliko timova i toliko mladih ljudi iz svih krajeva Evrope.

Daćemo sve da budemo dobri domaćini, da pokažemo naše tradicionalno gostoprimstvo i da će svim našim gostima ostati lijepe uspomene na boravak u našoj zemlji.

To bi za nas bila najveća pobjeda i najveći uspjeh! Siguran sam da cemo je i ostvariti, jer imamo vrijedan i posvećen organizacioni tim i sjajne mlade volontere.

otvaranje-evropsko-prvenstvo-u15-podgorica-1Ovom prilikom želim, takodje, da se zahvalim ljudima iz Glavnog grada, na čelu sa gradonačelnicom, koji su imali razumijevanja za sve naše potrebe i koji su stvorili preduslove da ovo takmičenje bude organizovano na, vjerujem, visokom nivou. Hvala i svim našim sponzorima, koji su prepoznali značaj ovog takmičenja, svojevrsnog festivala vaterpolo budućnosti.

Svim učesnicima želim, prije svega, ugodan boravak u Podgorici i Crnoj Gori, i naravno puno sreće na utakmicama“, kazao je Marić.