+382 20 671 931
federation@wpolo.me
A reprezentacija

K-sport uručio poklon vaučere “ajkulama”

by: prwpolo

0

Naši vaterpolisti plasmanom na Olimpijske igre u Parizu ispisali su istoriju – jedina su selekcija koja će učestvovati na svim Igrama od obnove nezavisnosti, čime smo još jednom potvrdili da je vaterpolo sport broj jedan u Crnoj Gori.

Veliki uspjeh prepoznali su i u prodavnici sportske opreme K-sport, koja je odlučila da 35 vaterpolista i članova stručnog štaba, za sjajan rezultat nagradi poklon vaučerima za kupovinu sportske opreme u njihovim radnjama, i na taj načim im se zahvali što su još jednom obradovali cijelu naciju.

„Rezultat koji su postigli naši vaterpolisti je za svako divljenje. Iz jedne male Crne Gore, peti put učestvovati na Olimpijskim igrama je nevjerovatan uspjeh, na koji smo itekako ponosni. Ovim gestom htjeli smo da se zahvalimo svim tim momcima na velikom trudu i borbi koju su uložili da bi doši do ovog cilja. Sigurni smo da će nas u budućnosti opet obradovati, a K-sport će svim srcem biti uz naše „ajkule“ na Igrama u Parizu“, poručio je jedan od vlasnika kompanije K-sport Boško Kankaraš.

Poklon su ispred VPSCG primili reprezentativci Dušan Matković i Vlado Popadić, koji su bili dio ekipe koja je izborila vizu za Pariz.