+382 20 671 931
federation@wpolo.me
Vijesti

Veličanstven doček ajkula, JANOVIĆ: Razveselićemo vas još mnogo puta!

by: admin

0

Glavni grad Crne Gore dočekao je srebrne vaterpoliste! Podgorički trg ugostio je vicešampione svijeta iz Barselone, koje je pozdravio ogroman broj građana. ’’Ajkule’’ su autobusom, sa otvorenim krovom, prošle među navijače, pozdravili ih, a onda redom, počev od stručnog štaba, preko Porobića i Perovića, te Ivovića, Šćepanovića, Jokića i na kraju, naravno kapitena Nikolu Janovića, izašle na binu uz gromoglasno navijanje i podršku.

Nakon intoniranja državne himne, publici se obratio i kapiten srebrnih ’’ajkula’’, Nikola Janović.

’’Hvala vam na velikoj i predivnoj podršci. Hvala vam što ste bili uz nas i kada to nijesmo zasluživali. Ono što smo vam obećali da ćemo vratiti Crnu Goru u svjetski vrh to smo i uradili. Ovo je srebro koje sija zlatnim sjajem. Još mnogo puta vaterpolo reprezentacija Crne Gore će da vas razveseli.’’

Uz bogat muzički program, učesnici “Leta ka zvijezdama”, bubnjar Dragoljub Đuričić, Božo Bulatović, Sergej Ćetković, Bojan Marović, Knez, Perper i mnogi drugi, crnogorski vaterpolisti su sa navijačima, slavili veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu.

Podsjećamo, organizatori manifestacije, koja je počela oko 21 sat, su Vlada Crne Gore, Crnogorski olimpijski komitet, Glavni grad i Vaterpolo i plivački savez Crne Gore.