+382 20 671 931
federation@wpolo.me
Vijesti

UO VPSCG: Prihvaćeni izvještaji selektora Perovića i Vičevića

by: admin

0

Dana 14.11.2014. godine u Podgorici održana je XI sjednica Upravnog Odbora Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

Razmatran je i prihvaćen izvještaj selektora seniorske vaterpolo reprezentacije Crne Gore Ranka Perovića. UO je snažno sugerisao selektoru Peroviću da ojača i u narednih 15 dana oformi stručni štab koji će obaviti pojedinačne razgovore sa svim reprezentativcima Crne Gore (kako sadašnjim, tako i bivšim i potencijalnim) do kraja godine kako bi se stvorila jasna slika o budućnosti seniorske vaterpolo reprezentacije Crne Gore. Donešena je odluka da se napravi detaljan plan aktivnosti svih reprezentativnih selekcija zaključno sa Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

Takođe, razmatran je i prihvaćen izvještaj selektora mlađih reprezentativnih selekcija Crne Gore Mirka Vičevića. Usvojen je zapisnik sa X sjednice UO VPSCG, urađen i prihvaćen pregled finansijskog stanja VPSCG na dan 12.11.2014. godine, a donešene i odluke:

– O izboru dobavljača sportske opreme za selekcije VPSCG za sezonu 2014/2015.

– O izboru najboljih sportista i nacionalnih selekcija Crne Gore u 2014. godini u organizaciji COK-a.

– O definisanju lokacija kancelarijskog prostora VPSCG.

UO VPSCG je informisan o preduzetim aktivnostima na realizaciji zaključaka u vezi rekonstrukcije zatvorenog plivačkog bazena u Nikšiću, kao i o potpisanom protokolu o saradnji VPSCG i Vaterpolo saveza BiH.