+382 32 302 752 / +382 32 302 755
info@wpolo.me
U16 reprezentacija

U16 četvrta na turniru u Kapošvaru

by: admin

0

Tri poraza i pobjeda, skor je U16 reprezentacije Crne Gore na međunarodnom turniru u Kapošvaru – naša najmlađa selekcija ovim turnirom počela je pripreme za nastup na Svjetskom prvenstvu u avgustu u Grčkoj, a dueli u Mađarskoj bili su dobra provjera za izabranike Miodraga Mirovića. 

Rezultat je bio u drugom planu, jer se selekcija prvi put okupila na dan puta za Mađarsku, što je i glavni razlog ubjedljivog poraza u prvom kolu od Srbije 15:5. U drugom smo poraženi od Mađarske 10:9, dok smo u trećem bili bolji od Hrvatske 12:11. U meču za treće mjesto poraženi smo od Hrvatske 9:8.

Spisak U16 reprezentacije Crne Gore za turnir u Mađarskoj: Danilo Kašćelan, Đorđe Pejović, Andrija Roganović, Srđan Janović, Draško Samardžić, Relja Vukanić, Miloš Milinić, Pavo Vičević
Nikola Bilafer, Danilo Ogurlić, Tadija Matijašević, Nikola Petrović, Strahinja Gojković, Radivoj Radanović, Danilo Stupar i Ognjen Moračanin.

Trener reprezentacije je Miodrag Mirović, pomoćnici su Uglješa Brguljan i Filip Andrić, video analiza je Vasko Vučković. Sa ekipom je bio i sudija Miodrag Stanišić.