+382 20 671 931
federation@wpolo.me
Vijesti

Turnir ”4 nacije”: Kadeti sa Italijom

by: admin

0

Kadetska reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 1999. godine i mlađi, koju predvodi trener Vladimir Gojković, u četvrtak protiv Italije otvaraju turnir ‘’4 nacije’’ u Trstu. Pored ove dvije selekcije, na izuzetno jakom takmičenju nastupiće još Hrvatska i Srbija.

”Prošle godine je bila starija generacija, i iz ove je, u tu selekciju, bilo uključeno sedam – osam vaterpolista, koji bi trebalo da budu nosioci igre. Priključili smo ostatak reprezentativaca, koji mislimo da je kvalitetan. Radili su dobro, fizički su dosta dobro spremni, i mislim da imamo talentovanu generaciju. Prošle godine smo sa, starijom generacijom, bili prvi na ovom turniru, kasnije u Beogradu, na još jačem turniru, uzeli smo drugo mjesto. Mislim da bi ova generacija mogla da napravi nešto slično. Ovo je odlična provjera za veliki ljetnji turnir u Beogradu gdje će učestvovati deset najjačih reprezentacija’’ , kazao je Gojković.

Pored Gojkovića, u ovoj reprezentaciji angažovani su još Nenad Vukanić i Aleksandar Aleksić. Meč se igra od 18 sati i 15 minuta. Za petak je zakazan duel sa Srbijom od 16 sati I 30 minuta, a u posljednjem kolu u subotu od 9 sati igraćemo sa Hrvatskom.