+382 32 302 752 / +382 32 302 755
info@wpolo.me
Vijesti

TJVL: Ubjedljiv Jadran, trijumf Budve, poraz Primorca

by: admin

0

Vaterpolisti Jadrana pobijedili su u Igalu slovenački Branik 15:5, u utakmici 11. kola Triglav Jadranske lige. Hercegnovski tim upisao je osmu pobjedu, dok je ekipa iz Maribora i nakon 11. kola bez osvojenog boda.

Pobjednika je predvodio Luka Sekulić sa 4 gola, po dva puta u listu strijelaca upisali su se Baničević, Giga i Ukropina, a po jednom Bitadze, Popadić, Vidović, Latinović i Pješivac. Kod gostiju Pevec je postigao dva gola, a po jedan Šulic, Pevež i Rajšp.

Vaterpolisti Budve pobijedili su pred svojim navijačima splitski Jadran 9:8 (3:1, 1:1, 4:3 i 1:3), u utakmici 11. kola Triglav Jadranske lige. Najefikasniji u budvanskom timu, koji je upisao petu pobjedu u regionalnom takmičenju, bio je Miljan Popović sa četiri, Milorad Radunović je postigao tri, a Bogdan Đurđić dva gola. U splitskom timu, koji je doživio sedmi poraz, najbolji je bio Toni Santini sa tri pogotka.

Kotorski Primorac je u Dubrovniku poražen od Juga 16:7. To je šesti poraz kotorskog tima, dok je Jug upisao deseti trijumf ove sezone. U pobjedničkom timu najbolji je bio Nikša Dobud sa pet, dok je Nikola Janović bio strijelac tri gola. U ekipi Primorca istakao se Nikola Murišić sa tri gola.