+382 20 671 931
federation@wpolo.me
Prvenstvo Crne Gore

Primorac i Jadran sigurni u drugom kolu prvenstva

by: admin

0

Vaterpolisti Jadrana savladali su danas u Herceg Novom kotorski Cattaro 21:7 (elektronski zapisnik), u utakmici drugog kola prvenstva Crne Gore.

Zvanični šampion ostvario je drugi trijumf, nakon što je na startu slavio protiv Budve 12:7.

Hercegnovski tim do pobjede vodio je Uroš Vučurović sa pet golova, Jovan Vujović postigao je četiri, David Stevović tri, dok su se po dva puta u listu strijelaca upisali Danilo Radović, Džejk Musket, Vasilije Radović i Matej Čeraj. Dvostruki strijelac za Cattaro bio je Neđo Baštrica.

Primorac je kao gost slavio protiv Budve 14:6 (elektronski zapisnik) i upisao drugi trijumf ove sezone. Na startu šampionata bio je bolji i od gradskog rivala, ekipe Cattara 12:3.

Kotorane je do pobjede vodio Dušan Matković sa četiri gola, Petar Vujošević postigao je tri, dok je dvostruki strijelac bio Marko Gopčević. Po jednom u listu strijelaca upisali su se Vuk Drašković. Bojan Paunović, Aljoša Mačić, Draško Šekarić i Đorđe Stanojević. U budvanskoj ekipi, koja je bez bodova ove sezone, Maksim Zerdan je bio trostruki strijelac, dok su se po jednom upisali Stefan Kovačević, David Kljajić i Vladan Vukićević.

U trećem kolu, u srijedu, sastaće se Cataro i Budvanska rivijera od 17h, odnosno Primorac i Jadran od 19h.