+382 20 671 931
federation@wpolo.me
Vijesti

PEROVIĆ: Snaga naše ekipe je u odbrani

by: admin

0

Selektor Crne Gore Ranko Perović je nakon završetka turnira ”Četiri nacije” u Dizeldorfu (učinak pobjeda, remi i poraz), kazao da odbrana mora da se podigne na viši nivo, jer je ona glavni adut ”ajkula”.

”Očekivali smo da će biti dobrih i loših momenata. Pogotovo je u drugoj utakmici odbrana bila loša, dok je danas to bilo mnogo bolje. Primili smo maltene jedan gol u tri četvrtine, i to je ono čega treba da se držimo do kraja. Napad kreće iz dobre odbrane, tako da se nadam da ćemo se konsolidovati još više. Nadam se da ćemo biti na onom putu od prošle godine, kada nam je ta jaka odbrana donijela medalju.”

”U prvoj utakmici igrač više baš nije bio kako treba. U drugoj nešto bolje, danas je bio u redu. Dakle, čini se da to ide kako treba, da se popravlja. Ali, ono što mene najviše interesuje je odbrana, to mora da se podigne na viši nivo, jer je snaga naše ekipe u odbrani, ne u napadu. Igrači treba da se dobro odmore do Budimpešte, jako su umorni i nervozni. Sada treba raditi na psihološkom momentu, sa fizičkim smo završili. Sve će ići mnogo bolje i lakše, kad igrači budu odmorniji.”