+382 32 302 752 / +382 32 302 755
info@wpolo.me
Sponzori

Meridianbet i VPSCG produžili saradnju

by: admin

0

Kompanija Meridianbet i Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore produžili su saradnju i u 2022. godini. Drugu godinu zaredom, Meridianbet biće uz najtrofejniji crnogorski sport, a ugovor su potpisali Lucija Anđelić PR Meridianbet i predsjednik VPSCG dr Đuro Marić.

PR kompanije Meridianbet Lucija Anđelić ističe veliko zadovoljstvo što će i u 2022. godini biti uz naše „ajkule“.

„Zaista nam je veliko zadovoljstvo što ćemo nastaviti saradnju i biti dio uspješnog tima, jer je ovo jedan od najtrofejnijih Saveza u Crnoj Gori. Znamo da je ova godina izuzetno zahtjevna, da ih čeka veliki broj takmičenja. Želimo im sreću u narednim utakmicama i šampionatima, i da nam donesu što više medalja“, kazala je Anđelić.

Produžetak saradnje sa kompanijom Meridianbet dolazi u pravom trenutku za naš Savez, jer je 2022. godina sigurno jedna od najzahtjevnijih u istoriji.

„Zahvaljujemo se kompaniji Meridianbet što su odlučili da nastave saradnju sa nama. Nadamo se da ćemo opravdati njihovo povjerenje, kao što je to bilo i u prvoj godini saradnje. Pred nama je veliki broj takmičenja, seniore očekuju nastupi na Svjetskom i Evropskom prvenstvu, odbrana zlata u Svjetskoj ligi, i nastupi naših mlađih selekcija na tri velika takmičenja, od čega će Crna Gora biti domaćin Evropskog prvenstva za U19 selekciju“, kazao je predsjednik VPSCG dr Đuro Marić.

Predsjednik Marić je Luciji Anđelić uručio crvenu kapicu naših „ajkula“ sa brojem dva, koja simbolizuje drugu godinu saradnje i boje te kompanije.