+382 32 302 752 / +382 32 302 755
info@wpolo.me
Vijesti

LŠ kvalifikacije: Jadran na Mladost, Primorje i Marsej

by: admin

0

Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana u drugoj fazi Lige šampiona igraće u C grupi protiv zagrebačke Mladosti, riječkog Primorja i francuskog Marseja, odlučeno je danas žrijebom u Rimu.

Turnir će biti odigran u Zagrebu, od 17. do 19. oktobra, a plasman u plej-of izboriće dvije najbolje ekipe u grupi. U A grupi, u Hanoveru, igraće Pro Reko (Italija), Crvena zvezda (Srbija), Spartak Volgograd (Rusija) i Hanover (Njemačka), rivali u B grupi, u Budimpešti, biće Duizburg (Njemačka), OSC (Mađarska), Sintez (Rusija) i Oradea (Rumunija), a u Grupi D, u Kragujevcu, Juzme (Turska), Solnok (Mađarska), Radnički (Srbija) i Posilipo (Italija).

Liga šampiona startovaće 29. novembra, a žrijebom su ranije određene grupe glavnog dijela tog takmičenja. U grupi A igraće španska Barseloneta, italijanska Breša, mađarski Eger i još dvije ekipe koje izbore plasman kroz kvalifikacije.

U grupi B je Partizan, dubrovački Jug, njemački Špandau, turski Galatasaraj i još dvije ekipe koje izbore plasman kroz kvalifikacije. (Mina)