+382 20 671 931
federation@wpolo.me
Vijesti

JANOVIĆ: Utakmica protiv Srbije je ostavila traga

by: admin

0

Kapiten Crne Gore Nikola Janović kazao je nakon poraza od Italije u borbi za treće mjesto na EP u Budimpešti, da je eliminacija u polufinalu ostavila traga na igrače.

”Vidi se da je utakmica polufinala ostavila traga. Igrali smo, borili smo se, ali su se Italijani bolje snašli. Na njih je manje uticao poraz u polufinalu. Pravo da vam kažem, najviše mi je žao polufinala. Žao mi je i danas zbog medalje. Ponavljam, utakmica protiv Srbije je ostavila traga. Rekli smo da je polufinale cilj, ali ne možemo biti zadovoljni četvrtim mjestom. Takav smo mentalitet, želimo uvijek najbolje, a kad to ne možemo onda ništa. Bilo je grešaka, i narednih dana ćemo sigurno razgovarati o tome. U buduće moramo malo više da vjerujemo u sebe, djelovali smo kao tim, i žao mi je što nijesmo uzeli medalju.”

Draško Brguljan:

”U početku nije bilo loše. Kasnije slaba realizacija igrača više, konstantno smo gubili, nijesmo uspjeli da se vratimo. Propuštili smo dobru šansu da uzmemo medalju. Možda je ostavila traga utakmica sa Srbijom. Željieli smo bronzu, igrali smo maksimalno. Falilo nam je snage na kraju, ali šta da kažem, sve čestitke Italijanima na medalji. Za nijansu su više željeli pobjedu. Sport se poigrao sa nama. Mogli smo da igramo za zlato, a sada smo četvrti… Kao da smo 12. Ali, šta je tu je, biće još takmičenja.”