+382 32 302 752 / +382 32 302 755
info@wpolo.me
Savez

Ambasador Turske posjetio VPSCG, sportski prijatelji spremni za saradnju

by: grtuis

0

Bariš Kalkavan, ambasador Turske u Crnoj Gori, posjetio je sjedište Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore i sastao se sa predsjednikom Đurom Marićem.

djuro-maric-i-ambasador-turskeNjegova Ekselencija, ambasador Kalkavan, veliki je zaljubljenik u vaterpolo, svojevremeno se i bavio tim sportom, a od kada je u našoj zemlji sa dodatnom pažnjom prati nastupe naših selekcija i klubova.

U razgovoru sa predsjednikom Marićem istakao je da je VPSCG jedan od najznačajnijih i najvećih crnogorskih sportskih brendova, a obostrano je mišljenje da postoji široka lepeza mogućnosti za saradnju između Turske i Crne Gore, za dobrobit vaterpola u obje zemlje.

Ambasador-Turske-posjetio-VPSCGPredsjednik Marić i ambasador Kalkavan razgovarali su o potencijalnim modelima međusobne podrške, razmjene iskustava, edukacije, razvoja mladih igrača i o raznim drugim temama.

Predsjednik Marić je uvaženom gostu zahvalio na posjeti i interesovanju za rad našeg saveza, naglasivši da se VPSCG raduje budućoj saradnji sa sportskim prijateljima iz Turske.