+382 32 302 752 / +382 32 302 755
info@wpolo.me
Plivanje

Adrović: Očekujemo medalje

by: admin

0

Selektor plivačke reprezentacije Crne Gore Sead Adrović objavio je spisak reprezentativaca za Balkansko prvenstvo u Grčkoj.
Za Larisu će putovati u ženskoj konkurenciji Ksenija Milutinović (1999. godište), Lara Milak (1998. godište), Jovana Terzić (1999. godište), Dajana Dajković (1999. godište) i Antonina Inić (1998. godište), a u muškoj Maksim Inić (1996. godište) i Boško Radulović (1996. godište).

‘’Moram napomenuti da je nastup plivačice Inić Antonine i Inić Maksima još upitan, ali vjerujem da će se iznaći najbolje rješenje i omogućiti njihov nastup na ovom takmičenju. Crnogorski plivači na ovom takmičenju po prvi put idu sa ambicijama da se osvoji medalja. Najveća očekivanja su od Milutinović Ksenije na disciplinama leđnog stila i Inić Maksima na delfinu.Informacije koje dobijam od strane njihovih trenera upućuju na ovakav zaključak. Što se tiče ostalih plivača svako isplivavavanje svojih najboljih rezultata opravdaće njihov nastup na Balkanijadi. Poslije ovog takmičenja očekuje nas nastup na evropskom juniorskom prvenstvu u Dodrehtu Holandija’’, poručio je selektor Adrović.

Na juniorskom prvenstvu Balkana učestvuju: Turska, Grčka, Bugarska, Rumunija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Kipar i Crna Gora.Takmičenje je na programu 26. i 27. aprila.