Bronzanim vaterpolistima status perspektivni sportista

Vršiteljka dužnosti pomoćnice direktora Uprave za sport i mlade, Ksenija Božović, danas je u prostorijama Uprave, ugostila mladu vaterpolo reprezentaciju Crne Gore, koja je osvojila bronzu na Svjetskom prvenstvu u Pragu.

Našim vaterpolistima utvrđen je status perspektivni sportista, te su time i stekle pravo na jednogodišnju stipendiju od Uprave za sport i mlade.

"Ponosna sam na naše mlade sportiste koji zaista postižu izvanredne rezultate i najmanje što mi, kao Uprava nadležna za brigu o sportistima, možemo da uradimo jeste da ih nagradimo za postignute rezultate i time ih prepoznamo i motivišemo u daljem radu. Želim im svima puno sreće i nadam se da će nastaviti da nas čine ovako radosnim, kao i do sada", poručila je Ksenija Božović.

Podsjećamo, bronzu na SP osvojili su igrači Alen Isljamović, Vasilije Marinković, Vasilije Radović, Andrija Korać, Marko Milić, Danilo Radović, Marko Mršić, Vuk Drašković, Uros Vučurović, Đorđije Stanojević, Miroslav Perković, Jovan Vujović, Petar Vujošević. Pored trenera Miodraga Mirovića, u stručnom štabu su bili još pomoćni treneri Uglješa Brguljan i Miodrag Matković, doktor Vladimir Dedović i tehnička podrška Vasko Vučković.