Print this page

Crna Gora eliminisana u četvrtfinalu

  • sep 16, 2021

Kadetska vaterpolo reprezentacija Crne Gore bila je na korak od velikog rezultata - U17 selekcija poražena je od Grčke u četvrtfinalu Evropskog prvenstva 12:11, iako je na minut do kraja treće četvrtfine imala prednost od tri gola. Heleni su napravili seriju 4:0, mlade ajkule su imale napad za izjednačenje, ali ga nijesu iskoristile. 

Izabranici Milana Ćirovića u nastavku takmičenja igraće za plasman od 5. do 8. mjesta. Prvi rival sjutra od 16:30h biće Italija. 

U porazu od Grčke, tri gola Baštrice, dva je postigao Vladan Vukićević, a po jedan Vučković, Bošković, Pavle Krivokapić, Janović, Lazar Vukićević, Danilo Krivokapić.

Trener Milan Ćirović za ovo takmičenje odabrao je 15 igrača: Andrija Bjelica, Danilo Dragović, Vladan Vukićević, Neđo Baštrica, Mlađan Janović, Pavle Krivokapić, Miloš Vukšić, Balša Vučković, Dušan Vuković, Lazar Vukićević, Dnilo Krivokapić, Marko Bošković, Krsto Tomašević, Nemanja Moračanin i Meldin Hadžić.

Grčka će u polufinalu igrati sa Mađarskom koja je bila bolja od Hrvatske 10:4. U ostala dva četvrtfinala Srbija je savladala Holandiju 11:10, dok je Španija bila bolja od Italije 14:13.

 

FaLang translation system by Faboba