Evropski šampion Velimir Stjepanović promoter Međunarodnog plivačkog mitinga "Montenegro Open 2018"

Evropski šampion u malim i velikim bazenima, proslavljeni srpski plivač Velimir Stjepanović biće promoter V Međunarodnog plivačkog mitinga "Montenegro Open 2018" koji se održava u Podgorici na otvorenom olimpijskom bazenu SC "Morača" 7. i 8. jula. Stjepanović će takođe učestvovati na mitingu sa klubom PK "Partizan" iz Beograda, pod vođstvom trenera Sebastijana Higla.

Stjepanović ima bronzanu medalju sa Svjetskog prvenstva u malim bazenima u Dohi 2014. godine. Na Evropskom prvenstvu u Berlinu 2014. godine osvojio je zlatne medalje u disciplinama 200 i 400 metara slobodno. Na šampionatu Evrope u Londonu 2016. godine bio je srebrni. Zlatnu medalju osvojio je 2013. godine na Evopskom prvenstvu u malim bazenima u Herningu na 200 metara slobodnim stilom, na istom takmičenju u disciplini 400 metara slobodno bio je bronzani. 

Na Mediteranskim igrama u Taragoni, ovog mjeseca, osvojio je tri zlata i to na 200 metara delfin, 200 metara slobodno i u štafeti 4x100 slobodno, dok je srebrni bio u disciplini 4x100 mješovito.

Podsjećamo, prijave za takmičenje su do 1. jula. Za sve dodatne informacije oko takmičenja poslati email na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..