Print this page

Reprezentacija na okupu 21. marta, Brazil i Francuska u Igalu, kreću i mlađe selekcije

  • mar 18, 2016

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u ponedjeljak 21. marta počeće desetodnevne pripreme u Igalu na bazenu Instituta ’’Dr. Simo Milošević’’. Našu selekciju nakon osvojene srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Beogradu očekuju Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, na kojem će pokušati da se domognu jedinog odličja koje nedostaje sa velikih takmičenja.

Sa našom reprezentacijom od 19. do 25. marta treniraće reprezentacija Brazila pod vođstvom hrvatskog stručnjaka Ratka Rudića. Nakon Brazila, Institut ’’Dr. Simo Milošević’’ ugostiće reprezentaciju Francuske od 25. do 31. marta.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore U 18 pod vođstvom trenera Miodraga Mirovića u subotu 19. marta odradiće dva treninga na bazenu Instituta ’’Dr. Simo Milošević’’, nakon koji će Mirović saopštiti 17 putnika za pripreme u Bariju na koje se putuje 20. marta. Uz trenera Mirovića sa reprezentacijom će raditi i Midorag Matković.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore 2001. godište i mlađi pod vođstvom trenera Vida Lompara okupiće se u nedjelju 21. marta u Kotoru gdje će početi pripreme za ’’Uskršnji turnir’’ u Šibeniku koji je na programu od 24. do 26. marta. Sa igračima će pored Vida Lompara raditi Nebojša Milić i Đorđe Radošević.

Podsjećamo, u nedjelju 21. marta u Hotelu ’’Palmon Bay – Plaza’’ u Igalu održaće se seminar obaveznog licenciranja vaterpolo trenera za 2016. godinu. Takođe, u subotu 26. marta u restoranu SC ’’Nikšić’’ u Nikšiću održaće se seminar obaveznog licenciranja za plivačke trenere u 2016. godini.

FaLang translation system by Faboba