+382 20 671 931
federation@wpolo.me
Savez

Zahvalnost predsjednika LEN na gostoprimstvu: Sa zadovoljstvom smo posjetili vašu lijepu zemlju

by: admin

0

Predsjednik LEN (Evropska federacija vodenih sportova) Antonio Silva zahvalio se Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore na toploj dobrodošlici  i divnom gostoprimstvu. Silva je zajedno sa predsjednikom FINA, Husainom al-Musalamom, bio gost našeg Saveza 7. i 8. aprila, i to je prvi put da čelni ljudi dvije krovne međunarodne institucije posjete našu državu i Savez.

“U ime rukovodstva LEN i cijele porodice LEN, dozvolite mi da vam se zahvalim na toploj dobrodošlici i divnom gostoprimstvu koje ste pružili nama i predsjedniku FINA, kapetanu Husainu al-Musalamu.

Sa zadovoljstvom smo posjetili vašu lijepu zemlju i upoznali se sa detaljima veoma perspektivnih projekata koji imaju za cilj dalje unapređenje nivoa vodenih sportova u Crnoj Gori. Bilo je sjajno vidjeti vašu posvećenost održavanju fantastične tradicije u zemlji koja ima tako jake veze sa vodenim sportovima, posebno vaterpolom. Uvjereni smo da će vaša posvećenost donijeti očekivane rezultate u narednim godinama i da će Crna Gora u budućnosti postići više uspjeha u bazenima.

Takođe smo svjesni izazova sa kojima se vi i druge nacije trenutno suočavate, a novo rukovodstvo LEN-a, u saradnji sa FINA-om, čini sve da obezbjedi dalju podršku svojim savezima članicama.

Još jednom, puno hvala što ste našu posjetu učinili nezaboravnom i želim vam sve najbolje u budućnosti”, stoji u pismu dostavljenom kancelariji VPSCG.