RL: Remi Budve, poraz Primorca, trijumf Katara

Vaterpolisti Primorca poraženi su večeras u Zagrebu od Medveščaka 8:6 (2:1, 4:2, 1:0 i 1:3), u utakmici 13. kola A2 Regionalne lige.

To je peti poraz kotorskog tima, koji je u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ostvario i četiri pobjede i tri poraza.

Najefikasniji u zagrebačkom timu bio je Zvonimir Anđelić sa dva gola. Dvostruki strijelac u Primorcu bio je Janko Krivokapić, dok su po gol postigli Darko Brkanović, Dimitrije Kriještorac, Dušan Matković i Vedran Latković.

Kataro je juče pred svojim navijačima savladao niški Nais 9:6. Najefikasniji u kotorskom timu, koji je upisao drugi trijumf ove sezone, bio je Nebojša Vušković sa četiri gola. Istakao se i Željko Đurović sa tri, Ivo Begović je postigao dva gola, dok se jednom u listu strijelaca upisao Miroslav Perković. U ekipi iz Niša dva gola postigao je Uroš Vasić.

Vaterpolisti Budve igrali su u Šibeniku sa Solarisom neriješeno 12:12 (2:2, 3:2, 4:6i 3:2). Hrvatski tim tim remijem zadržao je drugo mjesto na tabeli i napravio veliki korak ka plasmanu u viši rang. Najefikasniji u hrvatskom timu bio je Edi Brkić sa petgolova. U ekipi Budve, Aleksandar Radaanović postigao je četiri, po dva gola postigli su Bogdan Vujašević i Stefan Kovačević, a po jedan Lazar Manojlović, Blažo MItrović, Bogdan Đurđić i Petar Ćetković.