REZULTATI: Državno prvenstvo Crne Gore i prekogranično plivačko takmičenje u okviru projekta OH2O POLO

Na zatvorenom bazenu Instituta dr. ''Simo Milošević'' u Igalu u subotu 19. decembra 2015. godine je počelo Državno prvenstvo Crne Gore u plivanju i prekogranično plivačko takmičenje u okviru projekta OH2O POLO.

Takmičenje se odigrava u četiri djela, po pravilima VPSCG u pokrivenom bazenu dužine 25 metara sa 8 staza.

''Izuzetno mi je zadovoljstvo da u ime PVK Jadran Carine jednog od organizatora takmičenja, vas pozdravim i poželim lijep boravak u Herceg Novom i uspješne rezultate. Zadovoljstvo mi je da smo iz fondova za IPA prekograničnu saradnju između Crne Gore i Hrvatske uspjeli da organizujemo ovo jako važno takmičenje. Ovo će u narednom periodu krasiti plod naše zajedničke saradnje. Još jednom, svim takmičarima želim ugodan boravak u herceg Novom i da na ovom takmičenju zabilježe što bolje rezultate '', kazao je direktor PVK Jadran Carine Miloš Mračević.

Odlične rezultate svim takmičarima poželio je i profesor Ivica Zuber dugogodišnji plivački radnik koji je svečano otvorio takmičenje.

''Svaki korak u pravcu zbližavanja nekada udaljenih klubova dobra stvar. Želio bih da čestitam svima onima koji su doprinijeli da se ovakva manifestacija održi. da se kroz ovo takmičenje širi priajteljstvo i sportski agonizam među mladima. Svim takmičarima želim puno sreće i da se kući vrate sa još boljim rezultatima.''

REZULTATI:

Subota I dio - klikom na OVDJE.

Subota II dio - klikom na OVDJE.

Nedjelja III dio - klikom na OVDJE.

Nedjelja IV dio - klikom na OVDJE.

KONAČAN ZAPISNIK MOŽETE SKINUTI KLIKOM NA OVDJE.

U muškoj konkurenciji takmičenja ''Državno prvenstvo Crne Gore u plivanju 2015'' pehar je osvojio Maksim Inić. Inić je osvojio i pehar namijenjen najboljem u muškoj konkurenciji u IPA projektu prekogranično plivačko takmičenje OH2O POLO. U ženskoj konkurenciji takmičenja ''Državno prvenstvo Crne Gore u plivanju 2015'' pehar je osvojila Jovana Terzić. 

Ekipni prvak Crne Gore je ekipa Budve, drugo mjesto pripalo je ekipi Jadran Carina, dok je treći bio Primorac. U okviru IPA projekta prekogranično plivačko takmičenje OH2O POLO najbolja je bila ekipa Sport Time Sarajevo, druga je bila ekipa Budve, a treća ekipa Jadran Carina.