EPCG i osmu godinu uz crnogorske ''ajkule''!

Elektroprivreda Crne Gore podržala je crnogorski reprezentativni Vaterpolo i plivački sport sa 155 hiljada eura. Podsjećamo, uspješna saradnja EPCG i VPSCG traje već sedam godina, tačnije od juna 2008. Godine.

Nastavak tradicionalne saradnje EPCG sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore, potpisom na novi jednogodišnji ugovor o generalnom pokroviteljstvu, ozvaničili su direktor direkcije za ljudske resurse u EPCG Ranko Vojinović i direktor Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore Petar Porobić.

„Biti uz najbolje u vremenima kada se zlatnim slovima ispisivala istorija crnogorskog vaterpola predstavlja posebnu čast i zadovoljstvo. Nadamo se da će uz pokroviteljstvo EPCG i talenat crnogorskih ajkula, na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kazanju, biti nastavljen niz vrhunskih rezultata iz prošlog perioda. EPCG je opredjeljena da i u budućnosti doprinosi afirmaciji vrhunskih sportskih i takmičarskih dostignuća’’, izjavio je Ranko Vojinović, direktor direkcije za ljudske resurse u EPCG i dodao:

’'Potpisivanje sporazuma organizovano je na jezeru Krupac, gdje radi i škola vaterpola i plivanja, a nadamo se da će nakon završetka rekonstrukcije bazena u Nikšiću i ovaj grad reprezentaciji podariti vrijedne talente. To nam obećavaju ova divna djeca iz Nikšića koja danas na Krupcu demonstriraju stečene vještine’’, zaključio je Vojinović.

U prelijepom ambijentu jezera Krupac, direktor VPSCG Petar Porobić naglasio je da ne treba posebno isticati koliko sponzorski ugovor sa EPCG, ove kao i prehodnih godina, omogućava i stvara odlične uslove za nastupe svih naših selekcija.

’’Svi naši takmičarski uspjesi su vezani za EPCG i nadam se da će tako biti i u narednom periodu, i da će nam to biti podsticaj i neophodna podrška, ne samo za ostvarenje ciljeva koji nas sada očekuju, već i ono što nas čeka naredne godine a to su Olimpijske igre. Godina koja je pred nama je itekako značajna u takmičarskom smislu a tu nam je pomoć EPCG od neprocjenjive vrijednosti. Zadovoljstvo nam je da ugovor potpisujemo u ovakvom ambijentu, pred ovako divnim jezerom. Nadam se da i to ima simbolike pred ova takmičenja, i da će ovo biti podsticaj da u neko naredno vrijeme ovdje bude baza kako vaterpola tako i plivanja. Nadam se da ćemo završetkom radova na zatvorenom bazenu stvoriti uslove da se vaterpolo proširi i da tu crpimo talente i stvaramo uslove za nastup i igrača i plivača za neko buduće vrijeme’’, kazao je Porobić.