Prvenstvo Crne Gore u plivanju 13. i 14. decembra

U organizaciji Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore i PVK Jadran, Herceg Novi će 13. i 14. decembra 2014. godine biti domaćin prvenstva Crne Gore u plivanju.

 

Takmičenje će se održati u četiri dijela, po pravilima FINA i VPSCG, u pokrivenom bazenu dužine 25 metara sa 6 staza. Pravo nastupa na takmičenju imaju samo registrovani plivači VPSCG, plivači bez registracije plivaju van konkurencije. Takmičar može plivati u jednom dijelu programa dvije individualne discipline plus štafeta. Takmičari su razvrstani u grupe po vrijednosti prijavljenih rezultata. To znači da najslabija prijavljena vremena nastupaju prva. Startnina za takmičenja po plivaču je 5 eura. Plivačima će biti dodijeljene medalje u individualnim disciplinama i štafetama za prva tri mjesta po uzrasnim kategorijama. Kategorije su zatvorene sem seniorske.

Prijave poslati na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 7.12.2014.