Print this page

Završen međunarodni turnir ''Olimpijske nade'' 2013/2014

  • maj 04, 2014

Završeno je još jedno uspješno organizovano međunarodno takmičenje u mlađim kategorijama ''Olimpijske nade'' 2013 /2014.

 

''Želim da čestitam svim pobjednicima po kategorijama, posebno igračima i stručnim štabovima. U ovom veoma interesantnom i prestižnom međunarodnom takmičenju, još jednom se pokazalo da je sport najzdraviji segment društva, koji ne poznaje granice, u kome se stvaraju nova prijateljstva i poznanstva, gdje se mladi ljudi prvenstveno socijalizuju i stiču nova iskustva nužno potrebna za budući život. Zahvaljujem se na prikazanoj sportskoj i fer igri, na dobroj atmosferi, etičnom i moralnom ponašanju svih sudionika i korektnoj saradnji i pomoći kojom ste mi omogućili, da bez puno poteškoća vodim ovo takmičenje.
Nadam se, da sam i sa svoje strane, u granicama naše pune saradnje i poštovanja, doprinio da izvještavanje sa svih utakmica bude pravovremeno i ekspeditivno. Namjera, da u svakom trenutku prvenstveno popularizujemo ovaj sport, da gradimo bolje međuljudske odnose upravo preko mlađih generacija , pokazala se ispravnom u ovom velikom međunarodnom sportskom projektu Još jednom veliko HVALA za sve koji su pomogli da se organizuje i sprovede ovo međunarodno takmičenje, posebno sponzorima, klubovima, sudijama i delegatima bez čije pomoći ne bi smo uspjeli'', poručio je predsjednik Udruženja delegata u VPSCG Dragan Rajević.

EKIPA VK JUG CO - DUBROVNIK

POBJEDENIK U KATEGORIJI “ A “

JUNIORI ( 1996 + 3 igrača 1995 )

EKIPA VK “ PRIMORAC “ - KOTOR

POBJEDENIK U KATEGORIJI “ B “

MLAĐI JUNIORI ( 1998 )

EKIPA VA “CATTARO “ - KOTOR

POBJEDENIK U KATEGORIJI “ C “

KADETI (2000)

EKIPA PVK “JADRAN“ - HERCEG NOVI

POBJEDENIK U KATEGORIJI “ D “

MLAĐI KADETI( 2001)

FaLang translation system by Faboba