Print this page

VIČEVIĆ: Pokazali da smo u vrhu svjetskog vaterpola

  • apr 19, 2014

Još jedan veliki rezultat zabilježila je kadetska vaterpolo reprezentacija Crne Gore, a selektor za mlađe reprezentativne selekcije Mirko Vičević itekako je zadovoljan postigtnutim rezultatom.

‘’Jako sam zadovoljan igrom, ponašanjem i predstavljanjem Crne Gore na ovom turniru. Dominirali smo sve tri utakmice. Čestitke stručnom štabu, treneru Vladimiru Gojkoviću, pomoćnicima Nenadu Vukaniću i Aleksandru Aleksiću, koji su zajedno sa našim momcima pokazali da Crna Gora sa pravom računa na mlade vaterpoliste i da je naša budućnost svijetla. Ovo je već četvrti ili peti uspjeh zaredom kadetskih reprezentacija. Pokazali smo da smo u vrhu svjetskog vaterpola, a ova selekcija, godište 1999. i mlađe koja se tek okupila, pokazala je da je tek očekuju vrhunski rezultati. To nas posebno raduje’’, kazao je Vičević i podsjetio da ove momke već na ljeto čekaju nova velika iskušenja.

‘’Na ljeto nas očekuje turnir Darka Cukića u Beogradu, to je nezvanično Evropsko prvenstvo za ovo godište. Najjače reprezentacije učestvovaće na tom takmičenju. Moramo se dobro pripremiti, kako bi, kao i prošle godine izborili finale. Ukoliko se nastavi sa adekvatnim radom, rezultat neće izostati.’’

FaLang translation system by Faboba