"Ajkule" sparinguju sa Hrvatskom

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore godinu će završiti dvodnevnim pripremama u Zagrebu sa selekcijom Hrvatske. "Ajkule" su jutros otputovale za Zagreb, a selektor Vladimir Gojković je za ove mini pripreme pozvao 18 igrača.

Spisak za Zagreb: Ukropina Aleksa, Banićević Dušan, Perković Miroslav, Matković Dušan, Ćetković Savo, Đurović Darko, Mačić Aljoša, Murišić Luka, Gardašević Martin, Radović Danilo, Drašković Vuk, Stanojević Đorđije, Korać Andrija, Milić Marko, Radović Vasilije, Mršić Marko, Vujović Jovan, Radović Ilija.

"Putujemo u Zagreb na dvodnevne pripreme sa reprezentacijom Hrvatske. Ovaj put smo se odlučili za veći broj igrača iz domaće lige jer mislimo da su tim mladim igračima neophodne pripreme sa tako jakim reprezentacijama. Nadam se da imamo dovoljno kvaliteta da se predstavimo u pravom svijetlu. U srijedu, u večernjem terminu ćemo odigrati jednu zvaničnu utakmicu u sklopu ovih priprema", kazao je Gojković.

Podsjećamo, naša selekcija u 2023. godini učestvovaće na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki, Evropskom prvenstvu u Izraelu, kao i u novoformiranom takmičenju Svjetskom kupu.