Jana zvanična voda VPSCG

Prirodna mineralna voda Jana u narednih godinu dana biće zvanična voda Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore. Jana će, na obostrano zadovoljstvo, biti uz naše sportiste do novembra 2022. godine.

Predsjednik VPSCG dr Đuro Marić je kazao da će pored korišćenja Jane za hidraciju sportista, taj brend i finansijski podržati naš Savez kao sponzor.

„Zahvaljujemo se Jani na podršci, koja će nam itekako značiti za ono što nas čeka u ovoj godini. Pred seniorskom vaterpolo selekcijom su brojna takmičenja, Svjetsko i Evropsko prvenstvo, Svjetska liga, u pogonu će biti i tri mlade reprezentacije, a plivači uveliko učestvuju na međunarodnim šampionatima. Bićemo i domaćini velikog broja turnira i takmičenja u Crnoj Gori, tako da će ova podrška biti od velikog značaja. Trudićemo se da, kao vodeni sport, opravdamo očekivanja naših prijatelja, i da ćemo zajedničkim snagama doći do novih velikih pobjeda i medalja.“

Izvorno čista Jana idealan je saveznik za prirodnu hidrataciju u svakoj situaciji. Voda doprinosi normalnom odvijanju tjelesnih funkcija i termoregulaciji, što je izuzetno važno za sportiste i rekreativce jer vježbanje može višestruko povećati gubitak vode znojenjem, čak i više od 1l na sat.

Vedrana Vlahović, brand menadžerka za Janu istakla je da je brendu Jana veliko zadovoljstvo što će biti uz najtrofejniju crnogorsku reprezentaciju:

''Jana je ponosna što je službena voda Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore i prvi izbor igrača reprezentacije za hidrataciju. Partnerstvo tako snažnih i poznatih brendova izvrstan je primjer saradnje i međusobne nadopune. Svi, pa tako i vrhunski sportisti, vodu moraju unositi svakodnevno da bi se nadoknadio gubitak koji nastaje fiziološkim procesima. Uz to, drago nam je kada možemo podržati one koji svojim trudom i radom postaju najbolja verzija sebe, što pokazuju i njihovi rezultati, pa tako postaju primjer i motivacija drugima.''