Print this page

U16 reprezentacija se okupila u Budvi

  • jun 20, 2020

U16 vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 2004. i mlađi, okupila se juče u Budvi, gdje će dva dana trenirati na bazenu "Dragan Trifunović". Za ovu akciju pozvana su 33 igrača, sa kojima će raditi treneri Veljko Uskoković, Aleksandar Aleksić i Marko Franeta. 

Pozvani su:

Primorac: Jakov Bulajić, Neđo Baštrica, Josip Rajhel, Miloš Vukšić, Pavle Krivokapić, Mlađan Janović, Balša Vučković.

Jadran Carine: Marko Bošković, Nemanja moračanin, Lazar Vukićević, Danilo Krivokapić, Đorđe Čvorović, Krsto Tomaćević, Šćepan Kontić, Meldin Hadžić, Sava Huter, Dušan Vuković, Amar Kujović.

Budva: Vladan Vukićević, Aleksa Golubović, Pavle Kankaraš, Aron Jovanović, Damjan Delić, Stefan Dimić, Danilo Dragović, Ognjen Bajković, Mihailo Prelević, Bono Davidović, Ognjen Mijatović.

Cattaro: ANdrija Bjelica, Nikola Odža, Milan Nikaljević.

Aquatic Verde: Balša Jovović. 

Podsjećamo, ova reprezentacija je prošle godine osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, a ove je trebala da učestvuje na Svjetskom prvenstvu koje je odgođeno za 2021. godinu zbog pandemije koronavirusa. 

Ovo ljeto su na okupu četiri vaterpolo reprezentacije, koje će trenirati u Crnoj Gori, i pored toga što su otkazana sva međunarodna reprezentativna takmičenja (pored seniora, mlađe kategorije su trebale da učestvuju na jedno Evropsko i dva svjetska prvenstva).

FaLang translation system by Faboba