EPCG i VPSCG produžili saradnju

Crnogorska Elektroprivreda potpisala je sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore ugovor o generalnom sponzorstvu vrijedan 170 hiljada EUR. Elektroprivreda u kontinuitetu, od 2008. godine, podržava crnogorske vaterpoliste, koji, kako je rečeno, na najbolji način predstavljaju Crnu Goru i njen sportski duh.

Izvršni direktor EPCG Igor Noveljić je kazao da ta kompanija već 11 godina sa ponosom podržava najtrofejniji crnogorski sport.

"Vaterpolo reprezentacija pružila nam je, svima, mnogo sreće i zadovoljstva i zbog toga u kontinuitetu podržavamo ovaj sport a to ćemo raditi i u budućnosti. Želimo vam sretan put i uspješno učešće na Svjetskom prvenatvu u Južnoj Koreji i da, kao i uvijek do sada, ostavite svoje srce u bazenu i obradujete nas dobrom igrom. EPCG je čast što je generalni sponzor Saveza, nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo i ubuduće uspješno sarađivati", kazao je on.

Predsjednik Vaterpolo i plivačkom saveza Dejan Bajić je naglasio da EPCG pruža kontinuiranu podršku ne samo A selekciji već i, što je veoma značajo, mlađim kategorijama koje ostvaruju značajne uspjehe, a što bez podrške EPCG ne bi bilo moguće.

"U trenutku kad gajimo aspiracije za učešće na Olimpijadi, najavljena dalja podrška mnogo znači, a sve selekcije će se truditi da na najbolji mogući način ukazane povjerenje vrate, kroz svoje sportske uspjehe", kazao je on.