Primorac osvojio treće mjesto, Toni Petrović odigrao posljednju utakmicu u karijeri

Vaterpolisti Primorca savladali su Cattaro 12:5 (1:2, 4:0, 3:2, 4:1) i osvojili treće mjesto u Prvenstvu Crne Gore. Primorac je slavio i u prvom duelu 12:4 i sa dva trijumfa osvojio bronzano odličje.

Utakmica je protekla u znaku Antonija Petrovića koji je večeras odigrao posljednju utakmicu u karijeri. Toni se od reprezentacije oprostio na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine na kojem je naša selekcija osvojila četvrto mjesto, a iste godine je osvojio srebrnu medaljom na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Sa selekcijom Crne Gore ima i srebro sa EP u Ajndhovenu 2012. godine i srebro sa Svjetsko prvenstva u Barseloni 2013. Ima i jedno zlato, dva srebra i bronzu sa finalnih turnira Svjetske lige.

Pored matičnog Primorca igrao je još za Salerno, Savonu i riječko Primorje. Sa Primorcem je bio prvak Evrope u sezoni 2008/2009, u istom takmičenju naredne sezone osvojio je drugo mjesto. Ima i Superkup Evrope sa Primorcem. Sa Savom je osvojio LEN kup, a sa riječkim Primorjem ima srebro i bronzu iz Eurolige kao i trofej Regionalne lige. Sa Primorcem i Primorjem ima trofeje u nacionalnim šampionatima i kupovima. 

Elektronski zapisnik sa meča možete pogledati OVDJE.