U15 reprezentacija odradila pripreme u Nikšiću

U15 vaterpolo reprezentacija Crne Gore, godište 2004. i mlađi, trenirala je juče i danas na bazenu SC "Nikšić" u Nikšiću u sklopu priprema za kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo koji će se održati od 28. do 31. marta u Podgorici.

Pripreme su prvobitno trebale da se odrade u Igalu, ali su zbog havarije na bazenu Instituta "Dr Simo Milošević" pomjerene dva dana kasnije u Nikšić. Pored trenera Veljka Uskokovića, sa ekipom su radili i treneri Aleksandar Aleksić i Marko Franeta.

VK Primorac: Josip Reichel, Neđo Baštrica, Miloš Vukšić, Pavle Krivokapić, Mlađan Janović, Balša Vučković, Jakov Bulajić.

PVK Jadran Carine: Marko Bošković, Nemanja Moračanin, Lazar Vukićević, Krsto Tomašević, Danilo Krivokapić, Đorđe Čvorović, Sava Huter.

VK Budva: Vladan Vukićević, Pavle Kankaraš, Damjan Delić, Aron Jovanović.

VA Cattaro: Andrija Bijelica, Novak Vukajlović.

VK Bijela: Srđan Krivokapić.

Prije odlask na Uskršnji turnir u Srbiji, koji se igra od 21. do 23. marta, naša najmlađa selekcija odradiće još nekoliko treninga u Crnoj Gori, a sve ovo biće uvertira za kvalifikacioni turnir za odlazak na Evropsko prvenstvo u Podgorici od 28. do 31. marta gdje će pored naše selekcije učestvovati još reprezentacije Mađarske, Rusije, Turske i Moldavije.