Trening potencijalnih seniorskih reprezentativaca u Igalu

Na bazenu Instituta "Dr Simo Milošević" u Igalu večeras će se održati trening potencijalnih seniorskih reprezentativaca. Selektor Vladimir Gojković pozvao je 16 igrača iz domaćih klubova.

Na spisku su:

PVK Jadran Carine: Martin Gardašević, Petar Tešanović, Dušan Banićević, Petar Mijušković, Uroš Vučurović, Danilo Radović, Jovan Vujović.

VK Primorac: Goran Grgurević, Dušan Matković, Aljoša Mačić, Alen Isljamović.

VK Budva: Savo Ćetković, Branko Franeta, Marjan Mitrović.

VK VA CAttaro: Miroslav Perković, Marko Milić.

"Iskoristili smo pauzu u Svjetskoj ligi, pošto smo slobodni u drugom kolu, da okupimo neke potencijalne reprezentativce. Tu praksu smo imali i prethodnih godina. To su igrači koji su posljednjih sezona nastupali kroz naše omladinske i juniorske reprezentacije, i imali uspjeh sa njima. Da vidimo na kom su nivou. Prateći rad kroz klubove, neki su napredovali, neki nijesu. Želimo da ih motivišemo, jer pred duel sa Francuskom u decembru u okviru Svjetske lige, imaćemo novo okupljanje za ove igrače iz domaće lige. Kao i prethodnih godina, dali smo akcenat na poziciju centra, stoga smo malo otišli i u mlađa godišta, maltene sve centre koji igraju za prve ekipe svojih timova smo pozvali", kazao je Gojković.

Trening je zakazan za 19:30h. Pored selektora Gojkovića, sa igračima će raditi treneri Zoran Ivanovski, Miodrag Matković i Petar Radanović.