Print this page

"Uspjeli smo da se dignemo, možemo slaviti i u tom posljednjem meču"

  • jul 26, 2018

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore savladala je Mađarsku 7:6, prikazala dobru partiju nakon eliminacije od Hrvatske u četvrtfinalu, pa će igrati za peto mjesto na prvenstvu Evrope. Izjave nakon četvrte pobjede na šampionatu, uz koje imamo i remi i poraz.

VLADIMIR GOJKOVIĆ: "Čestitam igračima jer su uspjeli da dignu motivaciju. Neki su bili umorni, bilo je izuzetno teško, ali se nijesu predavali. Krenuli smo loše ali smo se brzo vratili, vjerovatno jer su još u glavama imali taj poraz od Hrvatske. Zbog toga možda i ranije nijesmo riješili meč, imali smo dosta prilika. I Mišić se povrijedio, tako da smo imali igrača manje. Ostali su izvukli maksimum. Vjerujem da će igrači naći motivacije za taj još jedan meč. Želio bih da imaju pristup kao i danas. Biće teško jer ne znam koliko ćemo igrača imati na raspolaganju. Oni koji budu na raspolaganju daće maksimum, bilo bi lijepo završiti takmičenje sa pobjedom."

BOGDAN ĐURĐIĆ: "Igramo dobro cijelo ljeto, i bila bi šteta poslije poraza od Hrvatske uđemo u neke slabije utakmice. Odigrali smo dosta dobro nakon poraza, kad se uđe u bazen to je nova utakmica, novo dokazivanje. Ostaje nam borba za peto mjesto i nadam se da možemo slaviti i tom meču."

UROŠ ČUČKOVIĆ: "Dobra partija protiv Mađarske. Najbitnije je bilo da ostanemo skupa, da odigramo i na ovoj utakmici igru koja nas je krasila cijelo ljeto, poslije tog poraza od Hrvatske. Bio je to težak poraz jer smo vjerovali da možemo do borbe za medalju. Ali to je vaterpolo, nastavili smo i odmah pokazali da imamo kvalitet, borili smo se... Treba da nastavimo ovako već na sljedećem meču, pa nam sljedeće godine slijedi Svjetska liga, pa Svjetsko prvenstvo na šta treba da se fokusiramo."

ĐURO RADOVIĆ: "Uspjeli smo da se dignemo nakon poraza od Hrvatske. Čestitam igračima na dobroj partiji. Imali smo kontrolu igre od početka do kraja, kako u napadu tako i u odbrani. Što je najvažnije motivacije nije falilo, idemo na pobjedu i u meču za peto mjesto."

FaLang translation system by Faboba