Gojković saopštio spisak za duel sa Srbijom u Podgorici

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za utakmicu 5. kola grupe A preliminarnog dijela Svjetske lige sa selekcijom Srbije. Utakmica je na programu 20. marta u 18 sati u Podgorici.

SPISAK: Dejan Lazović, Draško Brguljan (c), Bojan Banićević, Marko Petković, Đuro Radović, Dimitrije Kriještorac, Dragan Drašković, Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Uroš Čučković, Vladan Spaić i Slaven Kandić.

"U ovom momentu, to je najbolji spisak koji imamo. Imali smo sreće da nemamo povrijeđenih igrača. Igramo izuzetno važan meč sa Srbijom i prvi cilj je da pobijedimo na domaćem terenu. Motiv više je i taj jer se jedna ovako velika utakmica igra kao prva utakmica na novom bazenu u Podgorici", kazao je Gojković.

"Ajkule" su na startu poražene od Srbije u Nišu 7:4, dok su u drugom kolu bile bolje od Rumunije 13:2. Srbija je u oba duela bila bila bolja od Rumunije 12:3 i 14:7. Crnoj Gori je nakon duela sa Srbijom ostao još duel sa Rumunijom u gostima 10. aprila.

Pres konferencija na kojoj će biti predstavnici obje reprezentacije održaće se u ponedjeljak 19. marta u 13 sati i 30 minuta u prostorijama Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore u Podgorici. Nakon meča biće organizovana konferencija na bazenu SC "Morača". Predstavnicima medija će prije konferencije biti podijeljene akreditacije za ovu utakmicu.

U ponedjeljak 19. marta putem online prodaje na sajtu www.rezervacija.me, biće pušteno 100 ulaznica. S obzirom na to da za ovu utakmicu vlada ogromno interesovanje, VPSCG moli za razumijevanje jer je kapacitet bazena 594 mjesta.