Montenegro Open 2017: Pres konferencija u utorak u 12 sati

U utorak 20. juna u 12 sati u novim prostorijama Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore održaće se konferencija povodom četvrtog međunarodnog plivačkog mitinga ''Montenegro Open 2017'' koji će se ove godine održati u Nikšiću zbog radova na otvorenom bazenu u Podgorici.

Miting se od ove godine nalazi u zvaničnom kalendaru Evropske vaterpolo i plivačke federacije (LEN), a očekuje se učešće oko 400 takmičara iz 13 zemalja Evrope. Na konferenciji će govoriti Mladen Klikovac predsjednik Stručnog savjeta za plivanje u VPSCG, Rajko Ćupić samostalni savjetnik za sport Glavnog grada Podgorica, Igor Beretić glavni trener plivačke reprezentacije Srbije, dok je gost Čaba Silađi, trenutno jedan od najboljih srpskih plivača, učesnik brojnih finalnih trka kako na evropskim tako i na svjetskim šampionatima, osvajač bronzanih medalja na Evropskom prvenstvu u malim bazenima, Mediteranskim igrama i Univerzijadi.

Međunarodni plivački miting ''Montenegro Open 2017'' na programu je 24. i 25. juna na zatvorenom olimpijskom bazenu u Nikšiću.