Jadran Carine pobjednik Regionalne lige za mlade

Vaterpolisti Jadran Carina pobjednici su Triglav Regionalne lige, za igrače rođene 2003. godine i mlađe. Hercegnovski tim je završni turnir pred svojim navijačima završio sa maksimalnim učinkom i gol razlikom +47.

Pobijedili su beogradski Partizan 14:6, Jug iz Dubrovika 12:4, zagrebačku Mladost 14:4, Zadar 16:7 i Kataro 15:3. Jug je završio kao drugoplasirani,dok je teće jesto pripalo ekipi Zadra 1952.

Igrač Jadrana Carina Jovan Vujović proglašen je za najboljeg vaterpolistu turnira, kao i za najboljeg strijelca sa 28 golova. Njegov klupski drug, Ilija Radović je najbolji golman.

Hercegnovskom timu pripala je i nagrada za Fer plej, jer je ekipa sa najmanjim brojem teških prekršaja (peteraca i isključenja)

Jadran Carine je na turniru nastupio u sastavu: Ilija Radović, Vasilije Radović – kapiten, David Stevović, Matija Sladović, Damijan Vujičić, Nikola Roćenović, Krsto Tomašević, Nemanja Moračanin, Marko Bošković, Sava Đorđević, Eristavi Georgi, Jovan Vujović, Miloš Simović, Vukićević Lazar i Amar Kujović.

Sa klupe predvodio ga je trener Srđan Lazarević.