Lompar saopštio spisak za Mađarsku, druženje reprezentativaca sa djecom iz škole plivanja i vaterpola

Trener vaterpolo reprezentacije Crne Gore 2002. godište i mlađi Vido Lompar objavio je konačan spisak igrača za ''Uskršnji turnir'' u mađarskom Miškolcu.

Spisak za turnir: Alen Isljamović, Marko Milić, Đorđije Stanojević, David Vukotić, Tomislav Hudiček, Stefan Subotić, Vasilije Radović, Jovan Vujović, Matija Sladović, Vasilije Marinković, Marko Mršić, Mlađan Gopčević, Andrija Korać, Filip Jablan i Nikola Ivanović.

Reprezentacija putuje u četvrtak za Mađarsku. Rperezentacija 2002. godište i mlađi učestvovaće na tradicionalnom ''Uskršnjem turniru'' u mađarskom Miškolcu, od 14. do 16. aprila. Na turniru će, osim crnogorske i selekcije Mađarske, nastupiti Srbija, Italija i Hrvatska.

Pripreme vode treneri: Lompar Vido, Milić Nebojša i Radošević Đorđe.

RASPORED TURNIRA U MIŠKOLCU:

14. APRIL:

10:00h Mađarska - Italija

11:00h Ceremonija otvaranja

11:30h Srbija - Hrvatska

15:30h Mađarska - Crna Gora

16:30h Hrvatska - Italija

15. APRIL:

11:00h Srbija - Italija

15:30h Crna Gora - Hrvatska

16:30h Mađarska - Srbija

16. APRIL:

9:30h Italija - Crna Gora

10:30h Mađarska - Srbija

13:00h Srbija - Crna Gora

14:00 Ceremonija zatvaranja turnira

Takođe, jutarnja smjena škole vaterpola i plivanja u Nikšiću, čiji je koordinator Vido Lompar, družila se sa reprezentativcima na današnjem treningu.

''Djeca su bila oduševljena druženjem i što su imali priliku da vide kako se radi u reprezentaciji, kako to rade naše mlađe kategorije pred odlazak na neki veliki turnir. Takođe, polaznici škole dobili su kapice reprezentacije, a inače veliki broj njih je proteklih dana dolazilo da prati trening reprezentativaca. Što se tiče priprema, ostajemo u Nikšiću do srijede, a u četvrtak putujemo na izuzetno jak turnir u Miškolcu'', kazao je Lompar.