Print this page

FOTO: ''Ajkule'' u odličnoj atmosferi odradile i treći trening u Podgorici

  • jul 11, 2016

Vaterpolisti Crne Gore odradili su i treći trening u Podgorici na bazenu SC ''Morača. Kao i na prethodna dva, ''ajkule'' su sparingovale sa Grčkom, sa kojom će sjutra u Nikšiću odigrati prijateljski meč od 18 sati.

Atmosfera je odlična, igrači rade naporno, a velike temperature nijesu ih omele da tokom dvočasovnog treninga pruže maksimum.

''Zajednički treninzi u prethodna dva dana, zaključno sa sjutrašnjom utakmicom, dobra su provjera da vidimo gdje smo u ovom trenutku u odnosu na Grke. Očekujem u Nikšiću dobru utakmicu, jer su Grci odlična ekipa. Ovo je prva utakmica seniorske reprezentacije na tom bazenu, i očekujem da bude popunjen do posljednjeg mjesta. CIjeli turnir u Herceg Novom je bio humanitarnog karaktera, kao i ovaj u Nikšiću, i nadam se da će u budućnosti biti još više ovakvih akcija'', kazao je Draško Brgulja.

U utorak od 10h do 12:30h naša reprezentacija odradiće i posljednji trening pred odlazak za Nikšić i duel sa Grčkom. Podsjećamo, od 14. jula Crna Gora će učestvovati na turniru u Boru.

 

FaLang translation system by Faboba