Print this page

FOTO: Uskoro zatvoreni bazen u Podgorici – ’’VERDE Complex’’ firma Čelebić

  • apr 05, 2016

Podgorica će uskoro biti bogata za zatvoreni bazen dimenzija 25x20 metara. U Donjoj Gorici niče ’’VERDE Complex’’ firme Čelebić, koji će na jednom mjestu imati sve što je potrebno za vrhunske pripreme sportskih ekipa, između ostalih vaterpolo, košarkaških, rukometnih i odbojkaških, kako klubova tako i reprezentacija. Takođe, ovaj kompleks moći će, na najvišem mogućem nivou, da organizuje i takmičarske utakmica, kao i šampionate u sportovima kao što su košarka, odbojka i rukomet.

Glavni grad će poslije dugo godina dobiti savremeni zatvoreni bazen, gdje će u saradnji Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore i firme ’’Čelebić’’ od septembra krenuti škola vaterpola i plivanja za najmlađe.

Širenje baze najtrofejnijeg sporta u Crnoj Gori je nešto što je prijeko potrebno za nastavak vrhunskih rezultata naše vaterpolo reprezentacije, a nakon projekta rekonstrukcije zatvorenog bazena u Nikšiću, čiji se svečano otvaranje očekuje uskoro, ove godine i Podgorica će krenuti u stvaranje novih Janovića, Ivovića...

Takođe, bazen ’’VERDE Complex’’-a, ugostiće najbolje vaterpolo selekcije svijeta, gdje će reprezentacije trenirati tokom Svjetskog juniorsko prvenstva koje je na programu od 26. avgusta do 3. septembra u Podgorici na otvorenim bazenima SC ’’Morača’’.

VERDE Complex čine sljedeći sadržaji:

- 81 smještajna jedinica (standardne sobe, superior sobe, apartmani, soba za osobe sa invaliditetom)

- Pansionski restoran

- A la carte restoran sa kafeterijom i VIP galerijom

- Lobi bar

- 2 kongresne sale (sa mogućnošću spajanja u jednu), kapaciteta 300 mjesta, opremljene vrhunskom tehnologijom

- 1 multifunkcionalna sala kapaciteta 50 mjesta

- Wellness & Spa centar (sobe za masaže, sobe za fizikalnu terapiju, saune, hidromasažne kade)

- Teretana površine 200 m2

- Zatvoreni bazen dimenzija 25x20 metara

- Sportska dvorana kapaciteta 2000 gledalaca, namijenjena za košarku, odbojku i rukomet

- Otvoreni parking i garaža

FaLang translation system by Faboba