Primorac treći na nezvaničnom prvenstvu Evrope

Vaterpolisti Primorca-igrači 2004.godište i mlađi osvojili su treće mjesto na međunarodnom turniru „Tomo Udovičić" koji je za vikend održan u Dubrovniku.

Uspjeh kotorskog tima dobija na značaju kada se zna, da je riječ o takmičenju koje je nezvanično prvenstvo Evrope. Učestvovale su 22 ekipe iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Slovenije, Španije, Italije, Njemačke i drugih zemalja.

Kotorani su pobijedili Cavtat 9-1, Barselonu 6-3, Crvenu Zvezdu 7-0, KPK 5-2, Jadran Split 9-0. U polufinalu su poraženi od Partizana 9-4, a u meču za treće mjesto bili su bolji od Posilipa 9-6.

Pod vođstvom trenera Mlađana Tujkovića i njegovog pomoćnika Blaženka Radnjića ovaj uspjeh ostvarili su: Jakov Bulajić, Neđo Baštrica, Josip Reichel, Pavle Krivokapić, Miloš Vukšić, Timor Maksutov, Milan Vulović, Nikola Branković, Nikola Vukčević, Balša Vučković, Balša Đurović, Luka Samardžić, Viktor Šćepanović, Tim Perov i Vanja Golubović. Uz ekipu su bili i sekretarica Tijana Petrović i doktorka Bruna Lončarević.

Od crnogorskih ekipa Jadran Carine je bio šesti, a Kataro 13. Prvo mjesto na turniru osvojio je Partizan koji je u finalu bio bolji od KPK 10-7.