Rekordi i rang lista

1. REKORDE CRNOGORSKIH PLIVAČA I RANG LISTE MOŽETE POGLEDATI NA LINKU ISPOD:

https://plivanje.info/data/MNE/

2. BAZA PREUZIMANJA OBRAĐENIH LENEX REZULTATA I SPISAK TKAMIČENJA KOJA SU UŠLA U RANG I REKORD LISTU:  

https://plivanje.info/data/MNE-Lenex

3. PRIJAVA ZA STARTNE LISTE (ENTRY FORM) ZA DOMAĆA I MEĐUNARODNA TAKMIČENJA KOJA SE PRIAJVLJUJU PREKO KANCELARIJE VPSCG I TEAM MENAGER SISTEMA MOŽETE PREUZETI - OVDJE

4. PROPOZICIJE ZA DRŽAVNA PLIVAČKA PRVENSTVA VPSCG I PRVENSTVA LICENCIRANA OD STRANE VPSCG - OVDJE

5. POZIV ZA DRŽAVNO TAKMIČENJE 19-20. MART 2022. - OVDJE

NAPOMENA:

1. Klubovi su u obavezi da sva domaća i međunarodna takmičenja i entry forme za određena takmičenja na koja imaju plan da učestvuju, prijave preko kancelarije VPSCG kroz Meat Manager i mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Samo takmičenja prijavljena preko Kancelarije VPSCG i Meat manager i mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. biće uvrštena u Zvaničnu listu rekorda i Rang listu postavljenu na sajtu VPSCG!

2. Klubovi čiji plivači treniraju u inostranstvu dužni su da dostave na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. spisak takmičenja na kojima su plivači učestvovali, ne kasnije od dva dana od završetka takmičenja, kako bi rezultate sa tih takmičenja mogli uvrstiti u Rang i Rekord listu.