+382 32 302 752 / +382 32 302 755
info@wpolo.me
Vijesti

KUP CG: Budva dočekuje Jadran u revanš meču

by: admin

0

U nedjelju će biti poznat osvajač prvog trofeja u novoj vaterpolo sezoni – borbu za trofej Kupa Crne Gore nastavljaju Budva i Jadran iz Herceg Novog, a prvi meč dva tima na bazenu Instituta Igalo završen je pobjedom ekipe Vladimira Gojkovića 7:5.

„Zaista u tom meču napad sa igračem više nam nije funkcionisao, ali sam siguran da tako neće biti u Budvi“, uvjerava reprezentativni centar Budve Nikola Murišić.

“ U Herceg Novom smo ostvarili rezultat koji nam daje nadu da dobrom igrom u revanšu možemo do osvajanja Kupa. Puni smo želje, ne fali ni motiva, tako da iako smo se nadali malo boljem rezultatu iz Herceg Novog želimo da Kup bude naš. Sigurno je da će meč biti neizvjestan, tako da pozivam publiku da nas podrzi u što vecem broju“, kazao je Murišić.

Sa druge strane Stefan Pješivac vjeruje da će trofej ostati u njihovom vlasništvu.

„Mislim da smo u prvom meču dosta pokazali i da smo bili bolji, ali nismo iskoristili dosta zicer situacija što moramo da popravimo. Moramo se i odmoriti u ova dva dana, pa iako imamo dva gola prednosti iz prvog meča i ovog puta idemo na pobjedu i po novi trofej. Samo hladna i mirna glava, uz koncetraciju, vodi nas do sigurnog trofeja“, jasan je Pješivac.

Utakmica u Budvi igra se od 21 sat, a sudiće je par Abramović – Obradović.

Pratite nas na facebook stranici “Vaterpolo i plivački savez Crne Gore – WPOLO Montenegro“