+382 32 302 752 / +382 32 302 755
info@wpolo.me
Savez

Krolbay i VPSCG potpisali ugovor o sponzorstvu

by: admin

0

U cilju što kvalitetnije saradnje sporta i privrede, stvaranja sportskih, finansijskih i organizacionih uslova za postizanje što boljih sportskih rezultata svih vaterpolo i plivačkih selekcija Crne Gore, realizaciju programa priprema i takmičenja seniorske vaterpolo reprezentacije u 2022. godini (Svjetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo, Svjetska liga i Mediteranske igre), učešća mladih vaterpolo reprezentacija na Svjetskom (kategorija U16) i Evropskom (kategorija U18 i U19) prvenstvu, Vaterpolo i plivački savez Crne Gore i kompanija Krolbay DOO, u čijem je vlasništvu hotel ,,Blue Kotor Bay Premium Spa Resort“’ u Stolivu, potpisali su ugovor o sponzorstvu.

Prema tom ugovoru, usluge hotela ,,Blue Kotor Bay” koristiće navedene selekcije VPSCG ili reprezentacije, gosti VPSCG koji borave na pripremama, takmičenjima ili utakmicama u Crnoj Gori.

Ispred hotela Blue Kotor Bay, ugovor je potpisao izvršni direktor Dejan Perić, i dodao:

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo biti uz naše ajkule, uz najtrofejniju reprezentaciju u Crnoj Gori, reprezentaciju koja je toliko puta obradovala sve u Crnoj Gori. Ubijeđeni smo da će tako biti i u budućnosti, a mi ćemo dati sve od sebe da se ovdje osjećaju kao kod kuće i da imaju najbolje uslove.“

Predsjednik VPSCG dr Đuro Marić kazao je da novi partner našeg Saveza na taj način pokazuje društvenu odgovornost i da nemamo baš veliki broj velikih kompanija koje su spremne da se odazovu i da pomognu.

“Dugujemo veliku zahvalnost kompaniji Krolbay DOO, u čijem je vlasništvu hotel ,,Blue Kotor Bay“. Naišli smo na veliko razumijevanje da budu dio našeg sponzorskog pula, da nam pomognu da imamo najbolje uslove za rad. Vjerujem da ćemo i mi doprinijeti da se za Blue Kotor Bay Premium Spa Resort čuje i van granica Crne Gore.“

Ugovor je potpisan na godinu dana.